Proves pilot: apunta’t a les caminades!

Ja pots recórrer dos trams del Camí ramader de Marina

Des de l’associació del Camí Ramader de Marina, abans de fer el llançament de tota la ruta, volem fer unes proves pilot en dos trams del camí, en concret, el que va des del Llac de les Bulloses fins a Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà) (Cerdanya-Berguedà-Ripollès-Lluçanès) i un altre que va des dels Hostalets de Pierola fins a Vilanova i la Geltrú (Anoia-Alt Penedès-Garraf).

Per iniciar aquestes proves, farem dues caminades guiades, en les següents dates:

  • Del 24 al 29 de setembre, caminada entre Les Bulloses i Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà).
  • Del 23 al 25 d’octubre, caminada entre Els Hostalets de Pierola i Vilanova i la Geltrú.

Les caminades seran activitats lúdiques, però tenint en compte que estem fent una prova pilot, us demanarem la vostra opinió sobre diverses qüestions. Per tant, en fer la preinscripció et compromets a fer aquesta valoració. Les vostres opinions són molt importants per aconseguir que el projecte sigui un èxit!

A continuació, pots fer la preinscripció a les caminades. Dins de cada enllaç trobareu més informació sobre les proves pilot així com el formulari per fer la preinscripció. Llegeix atentament tota la informació i si tens algun dubte, pots contactar amb nosaltres al mail: info@camiramaderdemarina.cat.

Si vols participar en la caminada entre Les Bulloses i Santa Eulàlia de Puig-oriol, entra aquí: Preinscripció Les Bulloses – Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà)

Si vols participar en la caminada entre Els Hostalets de Pierola i Vilanova i la Geltrú, entra aquí: Preinscripció Hostalets de Pierola – Vilanova i la Geltrú

Us hi esperem!